A demon by its tail

News
Paintings
Sculptures
Alchemy
About
Contact
Search
Nytt
Målningar
Skulpturer
Magnum Opus
Om
Kontakta
Sök

Main page
List of all posts
2007-03-26
A demon by its tail.


Your Name / Ditt Namn:
Your E-mail:
Your Site:
Your comment / Kommentar:

( characters remaining)

Note: Only name and comment are obligatory fields. Your E-mail will be invisible to spambots and links posted get the nofollow attribute, which make search engines ignore them.
Thus no use spamming see.

OBS: Endast namn and kommentar är obligatoriska uppgifter. Din e-mail syns inte för spammare och länkar som postas ignoreras av sökmotorerna.

Posted by: Lars Cuzner 2007-03-27

Tail of the dragon är en riktig turistfälla, ungefär autobahns motsats.

 

Posted by: Lars Cuzner 2007-03-28

Jag såg en på bästa svenska konstblogg 2006. Jag har lämnat min kommentar om denna lista, men det manar i alla fall en debatt om vilka konstbloggar som är bra i Sverige. LISTAN på squallerblogg.blogspot.com 5. http://iskrift.blogspot.com/ 4. http://copyriot.blogspot.com/ 3. http://rrrrrrrrrrrrrnnnnnnnnnnhhhh.blogspot.com/ 2. http://izabella.blogg.se/min_retusch.html 1. http://www.vilks.net/ Konstbloggen, som anklagas för att reproducera en infotainment dekadens av konsten, är trots allt internationellt sett ett effektivt sätt att orientera sig i samtidskonsten. Vad har konstbloggen för roll i Sverige? Finns det bra konstbloggar i Sverige? Jag vill ha tips, förslag, en annan lista.

 

Posted by: Max Magnus 2007-03-28

Jo, allt är tävlan, den som har mest polare vinner. Jag kommer aldrig toppa några sådana listor i Sverige - jag är för udda och obegriplig - hotfull - för de primitiva infödingarna och deras gudar. Vill man toppa sådana listor rekommenderar jag att du läser mitt tidigare inlägg "How to dominate the fucking Internet" (inlägg 242). Gillade din grej med bilmotorn f.ö, synd bara (om det var som du skrev) att snutarna som kom och "läxade upp dig" aldrig själva kommer att fatta vilka idioter de är.

 

Posted by: Lars Cuzner 2007-03-28

Jo, listor, äh det var inte för att toppa. Jag har sett vad toppbloggar innehåller och det avslöjar lite om hur lite jag skulle kunna vara där. Nej, frågan handlar mer om att få tips på konstbloggar som skär, hmm... jag letar väl efter saker som passar min smak. Alltså inte bloggar som blandar konst, skvaller, design, inredning, morgonstånd. Jag låter preto men vill bara ha några tips på "renodlade" konstbloggar. Låter dumt hur jag än omskriver. Kanske det leder till några bra tips ändå.

 

Posted by: Lars Cuzner 2007-04-01

Read your entry on how to dominate the fucking web. Good show, would be good to do a project together, like with you on marketing side. For instance, in this project, Department apartments. Should be made big. click on my name.

 

Posted by: Lars Cuzner 2007-04-01

sorry, not name. Click on site.

 
Art blog: Senare skriverier.
Next - Nästa:
"The Burning Bush - Den Brinnande Busken "
   
Contact
Up