Alla känner apan

News
Paintings
Sculptures
Alchemy
About
Contact
Search
Nytt
Målningar
Skulpturer
Magnum Opus
Om
Kontakta
Sök

Main page
List of all posts

2007-12-18
Well look at that! There I am on a Fienden T-shirt.

"Du vet att du är med på en av våra tröjor va?" skrev Max Norman (som en gång antagligen uppmärksammat min existens just av den anledningen, namnet alltså) som med polare också är känd som Fienden, ett gäng som bl.a. fixar fram Sveriges hetaste tröjtryck.

Efter lite letande på deras hemsa tror jag att det är jag som är där nere i vänstra hörnet på deras Kobra-tryck, jag är inte helt säker - det kan ju också bara vara storhetsvansinne från min sida. Det var ju det där trycket de gjorde i TV-programmet Kobra - Sveriges Televisions enda sevärda kulturprogram.

Nej, att jag var med där hade jag faktiskt inte en aning om. På en bild som gjorts i ett program med hyfsade tittarsiffor, en bild som sedan tryckts på en numera slutsåld tröja som antagligen då och då skyler en och annan medlem av Sveriges nuvarande kulturelit. Klart jag är den siste att veta; first in, last to know - det är ju det jag säger, jag existerar inte i utan typ parallellt med det här samhället.Your Name / Ditt Namn:
Your E-mail:
Your Site:
Your comment / Kommentar:

( characters remaining)

Note: Only name and comment are obligatory fields. Your E-mail will be invisible to spambots and links posted get the nofollow attribute, which make search engines ignore them.
Thus no use spamming see.

OBS: Endast namn and kommentar är obligatoriska uppgifter. Din e-mail syns inte för spammare och länkar som postas ignoreras av sökmotorerna.

Posted by: Beppe 2007-12-19

Ingen vidare fin bild på dej i det tröjtrycket du liknar ju Peter Le Marc ju....Dom har gjort dej gammal och glosögd ju....och du klär dej ju inte i skjortor??? Men, men all publicitet är ju reklam ju....Good luck!!!/Bengt

 

Posted by: Max Magnus 2007-12-19

Hehe, det är sådär vi över trettio ser ut i ungdomarnas ögon, och jag har faktiskt ett gäng Angelo Litrico-hawaiiskjortor som åker på under sommaren, ingen randig dock.

 
Art blog: Senare skriverier.
Next - Nästa:
"Cat - Katt "
   
Contact
Up