Mittnytt var in och filmade på fredagen då Bengt Åberg och jag höll på att hänga.

News
Paintings
Sculptures
Alchemy
About
Contact
Search
Nytt
Målningar
Skulpturer
Magnum Opus
Om
Kontakta
Sök

Main page
List of all posts

Wednesday, 17 March 2004 23:19:28 Det var konstens dag på Skönsberg i helgen, inte många besökare men trevligt att umgås med någorlunda likasinnade. Mittnytt var in och filmade på fredagen då Bengt Åberg och jag höll på att hänga. Jag anande att det inte skulle bli något på TV (vilket det inte heller blev - Mittnytt är enbart om lokalpolitik och sport) då de inte tog upp något ljud. På lördagskvällen var det fest på gamla Café Flanör. Bra idé med ett konstparty (konstnärer plus Sundsvalls Capoeiragäng) men det är inte kul när folk "drar ut på krogen" mitt i festen, vilket alla konstnärer gjorde.

Utställningen på Galleri Grönland är slut och jag väntar hem grejerna när som helst, det lilla jag tjänade på den utställningen är typ det första jag tjänat i år. Här har ni coolaste ringsignalen: konstnärsliv - not.

Gjorde klart målningen "Himlahäst" i går.

Comment Permanent URLYour Name / Ditt Namn:
Your E-mail:
Your Site:
Your comment / Kommentar:

( characters remaining)

Note: Only name and comment are obligatory fields. Your E-mail will be invisible to spambots and links posted get the nofollow attribute, which make search engines ignore them.
Thus no use spamming see.

OBS: Endast namn and kommentar är obligatoriska uppgifter. Din e-mail syns inte för spammare och länkar som postas ignoreras av sökmotorerna.

There are no comments posted yet.

Inga kommentarer är postade ännu.
Art blog: Senare skriverier.
Next - Nästa:
"Me and M"
   
Contact
Up