Mötte Curt Agge på stan

News
Paintings
Sculptures
Alchemy
About
Contact
Search
Nytt
Målningar
Skulpturer
Magnum Opus
Om
Kontakta
Sök

Main page
List of all posts

Torsdag, 25 mars
Mötte Curt Agge på stan i går när jag var på ST för att betala prenumerationen, han var där för att skaffa några kopior av onsdagens tidning där han fått en bra recension på sin utställning i Matfors. Bladh är visst borta på någon stipendieresa så tidningen håller koll även på utställningar lokaliserade bortom gångavstånd från ST-huset ett tag. Jag och Agge har bytt ett par målningar och han var den som "fixade" min utställning hos Malungs konstförening.
Hör och häpna, jag fick utställningsbidrag för den utställningen, det är första gången.
Fordjäveln låter som den håller på att rasa ihop (jag drar mig för att tvätta bilen, spolar jag bort saltet finns det väl inget kvar som håller samman den) så de pengarna försvinner väl där.

Comment Permanent URL



Your Name / Ditt Namn:
Your E-mail:
Your Site:
Your comment / Kommentar:

( characters remaining)

Note: Only name and comment are obligatory fields. Your E-mail will be invisible to spambots and links posted get the nofollow attribute, which make search engines ignore them.
Thus no use spamming see.

OBS: Endast namn and kommentar är obligatoriska uppgifter. Din e-mail syns inte för spammare och länkar som postas ignoreras av sökmotorerna.

Posted by: Greta 2007-01-05

Hej, jag har inga komentarer, skulle bra gärna vilja få kontakt med Anna-Greta och Curt Agge. Vi har känt varandra sedan ungdomen när vi bägge bodde i Essvik. Jag är dotter till Eric Hallström och sedan flera år tillbaka bosatt i USA. Hälsningar, Greta.

 

Posted by: Max Magnus 2007-01-06

Curt Agge, Gimåfors 840 13, Torpshammar, Sweden, Telefon: 46 (0)691-40085

 

Posted by: Greta Shugart {Hallström} 2007-05-14

Vill bara be dig hälsa till Curt Agge från en barndomsvän. Vet inte om han själv har en e-mail adress. Vi växte upp i Ljusvik tillsammans, och han var god vän med min dåvarande fästman Rolf Smedman. Jag bor sedan många år tillbaka i U.S.A.
Hälsningar, Greta.

 




Art blog: Senare skriverier.
Next - Nästa:
"I was invited to a internal meeting with UFO Sweden today"
   
Contact
Up